Weer naar buiten!

2 t/m 5 april - Paasweekend 2021

Ieder jaar is het Paasweekend hét moment om weer naar buiten te gaan bij Scouting. Ondanks de coronamaatregelen maken we er ook dit jaar weer een fantastisch weekend van. Tijdens het ‘Weer naar buiten!’-weekend kun je als scout individueel, met je gezin of - afhankelijk van de geldende coronamaatregelen - met (een deel van) je speltak buiten op avontuur en kiezen uit één van de vele activiteiten op deze site. Doe jij mee? Deel dan een toffe foto op social media met #weernaarbuiten en #scoutingnl!

'Weer naar buiten!' funbadge

Ga je met je speltak weer 'Weer naar buiten'? Of ga je vooral zelf weer lekker buiten avonturen beleven? Dan mag deze badge na de vele 'Stay@home' opkomsten niet ontbreken. Een mooie afsluiting van de vele thuisopkomsten en om te vieren dat we weer naar buiten mogen.

Facebookevent 'Weer naar buiten!'

Een hut of tent bouwen in je eigen huis, je bent nu toch de hele dag in en om het huis te vinden, dus waarom niet! Doe mee en bouw met je huisgenoten je eigen tentje in de huiskamer, logeerkamer, in je tuin of op het balkon. Wat maakt het uit! Zo kun je lekker een weekendje weg tijdens Pasen... en tóch nog fijn naar je eigen wc. Laat weten dat je meedoet!

Powered by HIT!

Activiteiten met het 'Powered by HIT'-icoontje zijn georganiseerd door de vrijwilligers van de HIT. Helaas is een échte HIT ook dit jaar door het coronavirus niet mogelijk, maar door zelf een 'Powered by HIT'-activiteit te doen tijdens het Weer naar buiten!-weekend geniet je tóch van het HIT-gevoel! Meer weten over de HIT? Check de HIT-website!

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.