Crazy 55 / Online GirlPower!

Heb jij zin om tijdens het paasweekend een superleuk, grappig en gek spel te spelen? Doe dan gezellig mee met ons crazy spel! 

Wij hebben verschillende opdrachten bedacht die jullie in en rondom huis kunnen doen. Je maakt per opdracht een foto of filmpje. 

Team
Vorm een team met een broer, zus, vriend(in), papa, mama of iemand anders die het leuk vindt om mee te doen. Je mag ook een Scoutingmaatje vragen om via videobellen een team te zijn, zodat je samen kunt overleggen. Speel je liever alleen? Dat mag natuurlijk ook. 

Wat heb je nodig?
Internet
Papier
Pen 
Stiften
Overige knutselspullen (die je hebt)
Stoepkrijt 
Bakmix en ingrediënten die je voor die mix nodig hebt 
Satéprikkers (optioneel)
Winegums of Marshmallows (optioneel) 

De overige spullen kom je vanzelf tegen tijdens het spel. Je mag altijd een ander product gebruiken, als je iets niet in huis hebt. 

Wil jij mee doen?
Meld je dan aan via de link. Je krijgt via de mail dan de opdrachten toegestuurd. Hierin wordt ook extra uitleg gegeven. Op deze manier kun je zelf kiezen op welke dag je dit spel graag speelt! 

Heeft jouw papa of mama Facebook?
Geef dat dan even aan bij het aanmeldformulier of via bovenstaand mailadres. We maken (bij voldoende animo) een geheime groep aan waar de kinderen foto's en filmpjes kunnen delen. Op deze manier hebben de kinderen extra interactie. De foto's en filmpjes blijven in deze besloten groep in verband met privacy. 

Heb je vragen of wil je je last minute aanmelden? 
Dan mag je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.