Paashunt 2021 - Korte versie voor kinderen

Paashunt 2021

De paaseieren zijn gestolen! Oh jee, wat nu? Help jij alle paaseieren te vinden in een knotsgekke puzzeltocht? Samen met je ouders speur je door Kapelle. In de auto, een stukje lopen en ondertussen los je spannende raadsels en puzzels op. En kijken jullie uit naar de dieven? Want wie doet nu zoiets? Wie wint de paaseitjespot en wie blijkt een paaskuiken?

De puzzeltocht is volledig corona-proof en zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. Aanmelden kan via de email, wij sturen je dan het routeboekje en alle informatie via de email. Ook krijg je een starttijd, en een startlocatie, zodat we nergens opstoppingen krijgen.

Geef je snel op, want hebben zondag 4 april maar plaats voor 45 auto's. Ga mee op ons te gekke paaspuzzelavontuur!

Geschikt voor: 0-10 jaar 

 

Inschrijven is niet meer mogelijk.
 
Varieert
In en rondom de gemeente Kapelle
Bevers (5-7 jaar)
Welpen (7-11 jaar)
HIT Zeeland

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.