ON - LANHIT

Dit jaar kan de HIT helaas niet doorgaan. Maar gamen kan altijd! Wij gooien onze discord voor jullie open en onze game servers online. Vier dagen lang kan jij met ons en andere scouts mee gamen. Je mag zelf weten wat je doet. Wij zorgen voor momenten waarop we leuke spellen samen spelen en via de discord houden we contact. Je hoeft niet 4 dagen lang aanwezig te zijn, je mag komen en gaan wanneer je zelf wilt. Maar bedenk je wel dat deze HIT een goed excuus is om de Paasbrunch te ontwijken.

Waar je zelf voor moet zorgen:

  •         Een laptop of pc
  •          Internet
  •          Genoeg snacks en drinken om 4 dagen lang te gamen
  •          Gezelligheid

Maar hoelang kun je dan gamen? We starten vrijdag om 19:00 en stoppen om maandag 15:00, Dat is dus 68 uur game plezier! Hopelijk zien we je online!

De LAN-HIT is voor iedereen van 15-25 jaar. Na aanmelding ontvang je per e-mail de details om deel te nemen aan de activiteit.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Heb je nog vragen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Varieert
Online
Explorers (15-18 jaar)
Roverscouts (18-21 jaar)
HIT Mook

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.